WhatiLearned.com
WhatiLearned.com - What I Learned

What I Learned – Friends Episode Title Quiz

What I Learned. WhatILearned.com. Breaking News and Stories from around the globe.


“The One with the BuzzFeed Quiz” has a nice ring to it.

  1. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Salty Spitoon”

    That one’s fake!

  2. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Couch”

  3. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Coffee Cup”

  4. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Home Movie”

  5. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Ross Loses His Keys”

  6. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Monica Poisons Chandler”

  7. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with Phoebe’s Creepy Neighbor”

  8. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Ross Forgets Ben”

  9. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Fake Boobs”

  10. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One After Everybody Hears Rachel Sing”

  11. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One Where Marcel Dies”

  12. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Destination Wedding”

  13. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Mass Hysteria”

  14. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Pretty Girl from Ipanema”

  15. Which of these episode titles is fake?

    NBC

    Correct! 

    Wrong! 

    Correct answer: “The One with the Mysterious Banana Bread”

    Holiday

TV and Movies

Get all the best moments in pop culture & entertainment delivered to your inbox.



Source

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

%d bloggers like this: